Візит Prof. Dr. Horst Kächele до Львова

20160502_131112

З 1 по 7 травня 2016 року в рамках міжнародної співпраці в Україні перебував з візитом Prof. Dr. Horst Kächele – професор, доктор медицини, декан відділення психотерапії Ульмського університету, директор Штутгартського центру психотерапевтичних досліджень, запрошений професор психоаналізу Лондонського університету, член комітету з психоаналітичних досліджень Міжнародної психоаналітичної асоціації.

До співпраці з професором активно долучилась кафедра психології та психотерапії УКУ. Зокрема, доцент кафедри Мединська Юлія організувала теоретико-супервізійний семінар, на якому п.Кехеле представив теми сучасних підходів до дослідження контрперенесення, особливості контрперенесення в роботі з різними типами клієнтів, хибні тенденції (негативний розвиток) у психотерапії.

Професор також презентував для обговорення власний психотерапевтичний випадок, а також провів дві супервізії для практикуючих психотерапевтів. 20160502_181406

Під час перебування професора Х. Кехеле у Львові відбувся також візит у Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер, який є клінічною базою кафедри психології та психотерапії УКУ. Професор прочитав лекцію на тему психотерапії психосоматичних розладів у медико-діагностичному центрі Святої Параскеви.